معرفی آزمایشگاه

آزمایشگاه MEMS دانشکده علوم  وفنون نوین دانشگاه تهران در مهر ماه 1394 با هدف انجام پژوهشهای کاربردی در حوزه های MEMS&NEMSبا تلاش جمعی از اساتید و دانشجویان رشته مهندسی سیستم های میکرو و نانو الکترومکانیکی دانشگاه تهران تاسیس گردید. این آزمایشگاه مشتمل بر یک اتاق تمیز کلاس 1000  و سیستم های مختلف لایه نشانی، لیتوگرافی و غیره می باشد که در بخش خدمات بیشتر معرفی شده است. هم اکنون ده ها دانشجوی تحصیلات تکمیلی در این آزمایشگاه در زمینه های مختلف سنسوری، ریز تراشه های زیستی و غیره فعالیت می کنند. این آزمایشگاه آمادگی آنرا دارد تا به همه اساتید و دانشجویان در حوزه های مرتبط در سراسر کشور خدمات رسانی نماید.

1394/7/1

علی رضا نیک فرجام

عضو هیات علمی  دانشگاه تهران

سرپرست آزمایشگاه MEMS دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران

درباره ما

گروه پژوهشهای کاربردی MEMS دانشگاه تهران در مهر ماه 1394 با هدف انجام پژوهشهای کاربردی به منظور دستیابی به فنآوری های Hitech در حوزه های MEMS&NEMS که مورد نیاز صنایع مختلف کشور باشد، با تلاش جمعی از اساتید و دانشجویان رشته مهندسی سیستم های میکرو و نانو الکترومکانیکی دانشگاه تهران تاسیس گردید.

بالا
ما از کوکی ها برای بهبود وب سایت استفاده می کنیم.ادامه استفاده شما از کوکی ها در سایت رضایت شما را از کوکی ها نشان می دهد. مشاهده جزئیات