معرفی گروه پژوهشی

گروه پژوهشهای کاربردی MEMS دانشگاه تهران در مهر ماه 1394 با هدف انجام پژوهشهای کاربردی به منظور دستیابی به فنآوری های Hitech در حوزه های MEMS&NEMS که مورد نیاز صنایع مختلف کشور باشد، با تلاش جمعی از اساتید و دانشجویان رشته مهندسی سیستم های میکرو و نانو الکترومکانیکی دانشگاه تهران تاسیس گردید. تلاش این گروه  بر ایجاد تعاملی سازنده میان متخصصان این حوزه از فناوری و صنایع هدف وابسته، چه در داخل کشور و چه به صورت بین المللی به صورت پیشرو، می باشد. این گروه در سه حوزه سنسوری، ریز تراشه های زیستی و پوشش های هوشمند فعالیت دارد. امید است تا به فضل الهی و مشارکت صاحبان نظر و صنایع مرتبط در این حوزه شاهد شکوفائی این فنآوری در داخل کشور و رفع نیازهای داخلی و ارتقاء جایگاه بین المللی ایران در این فناوری باشیم.

1394/7/1

علی رضا نیک فرجام

عضو هیات علمی  دانشگاه تهران

مدیر گروه پژوهشهای کاربردی MEMS دانشگاه تهران